Pereiti prie pagrindinio turinio

Vartotojų pakvietimas

Kaip pridėti papildomus vartotojus prie vienos Įvesk.lt sutarties

Prie vienos Įvesk.lt sutarties galite pridėti kiek norite vartotojų. Visi vartotojai naudosis savo atskiru prisijungimu, tačiau paslaugos bus teikiamos pagal tą pačią sutartį ir už visų vartotojų naudojimąsi paslaugomis gausite vieną sąskaitą.

Sąskaitoje bus atskirai nurodytas bendras sutarties naudojimas ir kiekvieno pridėto prisijungimo naudojimasis Įvesk.lt paslaugomis.

Kada verta naudoti kelis prisijungimus?

Keli prisijungimai patogūs, kai:

  • keli darbuotojai turi kelti ir matyti tik savo dokumentus;

  • norite suteikti atskirą prisijungimą įmonei, kuriai tvarkote apskaitą;

  • norite išlaikyti duomenų konfidencialumą tarp skirtingų vartotojų.

Kaip pridėti vartotoją prie esamos sutarties?

Svarbu: Prieš pridedant vartotoją prie sutarties, jis turi būti užsiregistravęs Įvesk.lt.

  1. Naujas vartotojas turi užsiregistruoti Įvesk.lt registracijos puslapyje.

  2. Prisijunkite prie paskyros, su kuria yra pasirašyta sutartis.

  3. Viršutiniame dešiniajame kampe spauskite ant profilio piktogramos (juodo žmogeliuko ikona).

  4. Eikite į Nustatymai → Vartotojai.

  5. Laukelyje „Pridėti vartotoją prie sutarties“ įveskite naujo vartotojo registracijos metu naudotą el. pašto adresą.

  6. Pakviestas vartotojas savo el. paštu gaus laišką su nuoroda prisijungti prie sutarties.

    Naujo vartotojo pridėjimo prie sutarties patvirtinimo nuoroda
  7. Paspaudęs nuorodą, vartotojas bus pridėtas prie jūsų sutarties.

Kaip patikrinti, ar mano paskyra pridėta prie kitos sutarties?

Tai galite patikrinti paskyros meniu viršutiniame dešiniajame kampe. Viršutiniame dešiniajame kampe spauskite ant profilio piktogramos (juodo žmogeliuko ikona). Ten matysite, ar jūsų paskyra yra pridėta prie kitos paskyros sutarties (žiūrėti nuotrauką):

Kaip peržiūrėti prie sutarties pridėtus vartotojus?

  1. Viršutiniame dešiniajame kampe spauskite ant profilio piktogramos (juodo žmogeliuko ikona).

  2. Eikite į Nustatymai → Vartotojai.

  3. Vartotojų sąraše matysite visus vartotojus, pridėtus prie jūsų sutarties, ir jų būsenas

Kaip užblokuoti arba atblokuoti vartotoją?

  1. Viršutiniame dešiniajame kampe spauskite ant profilio piktogramos (juodo žmogeliuko ikona).

  2. Eikite į Nustatymai → Vartotojai.

  3. Vartotojų sąraše raskite norimą vartotoją.

  4. Paspauskite šalia vartotojo esantį trijų taškų meniu.

  5. Pasirinkite „Blokuoti“ arba „Atblokuoti“.

Ar gavote atsakymą į savo klausimą?