Visos kolekcijos
Naujienos
Greitesnis padalinio/sandėlio priskyrimas
Greitesnis padalinio/sandėlio priskyrimas

Kaip greitai priskirti padalinius/sandėlius sąskaitoms? Ar pasikartojančioms sąskaitoms priskiriamas padalinys/sandėlis?

Justė Pranskienė avatar
Parašė Justė Pranskienė
Atnaujinta prieš daugiau kaip savaitę

Tikriausiai jau pastebėjote, Įvesk.lt pasikartojančioms sąskaitoms automatiškai priskiria Išlaidą/Pajamą ir PVM klasifikatorių.

Padaliniai/sandėliai nepriskiriami, nes dažniausiai tas pats tiekėjas ir jo prekės/paslaugos, gali būti tinkamas visiems ar keliems įmonės padaliniams/sandėliams, todėl šis išankstinis priskyrimo darbas netektų prasmės.

Padalinių skirstymą efektyviai ir greitai galima atlikti keliais būdais:

-Jei dirbate su vienu sandėliu/padaliniu arba į Įvesk.lt sistemą visada įkeliate tik vieno sandėlio dokumentus, tada palikite "Sandėlis pagal nutylėjimą". Bus paprasčiau sandėlį nurodyti eksportuojant dokumentus iš Įvesk.lt į Jūsų apskaitą.

-Jei sąskaitas skaitmeninti persiunčiate el.paštu, galite laiško temoje nurodyti padalinio/sandėlio kodą ir jis bus priskirtas visoms su laišku persiųstoms sąskaitoms. Sąskaitų padalinį galite nurodyti laiško antraštėje tokiu būdu: @<padalinio/sandėlio kodas>. Pvz: jei padalinio kodas 01, tai laiško antraštėje įveskite @01 (Pvz: CS -> @CS, PAGR -> @PAGR ir t.t.).

-Jeigu apskaitoje naudojate keletą sandėlių (padalinių), sandėlį galite nurodyti sąskaitų įkėlimo į Įvesk.lt metu. Iššokusioje lentelėje "Įkėlimo nustatymai" parinkite "Sandėlio/padalinio kodas" ir įrašykite sandėlio/padalinio kodą iš Jūsų apskaitos sistemos. Pvz: 01, CS, PAGR ir t.t.

-Galite jau suskaitmenintiems dokumentas masiškai nurodyti padalinį. Pažymite varnele reikalingas sąskaitas. Spauskite ,,Keisti pažymėtas sąskaitas,, ir nurodykite reikalingą padalinį/sandėlį pažymėtoms sąskaitoms:

Ar gavote atsakymą į savo klausimą?