Dokumento dublikatas

Kur rasti dokumento dublikatą? Kaip uždrausti tikrinti dublikatus?

Justė Pranskienė avatar
Parašė Justė Pranskienė
Atnaujinta prieš daugiau kaip savaitę

Įkeliant dokumentus skaitmeninti Įvesk.lt tikrina ar toks pats dokumentas nebuvo skaitmenintas anksčiau. Jei tai pasikartojantis dokumentas, jis atmetamas kaip dublikatas. Kad surastumėte pirminį dokumentą Jums tereikia paspausti nuorodą esančią prie žodžio dublikatas.

Paspaudus nuorodą būsite nukreipti į tokį patį anksčiau suskaitmenintą dokumentą arba galite pamatyti, kad dokumentas dar skaitmeninamas, tai irgi reiškia, kad jis toks pats, turėsite luktelti kol bus suskaitmenintas. Pvz. įkėlimo metu viename kataloge buvo du vienodi dokumentai, tai vienas lieka skaitmenintis, kitą iškart identifikuojame kaip dublikatą ir atmetame.

Norėdami uždrausti dublikatų tikrinimą parinkite tai keliant dokumentą, dokumentų įkėlimo nustatymuose, skiltyje Dublikatų tikrinimas. Parinkus Neatmesti, dokumentai nebus atmetami nors ir bus pasikartojantys.

Jei norite, kad visada netikrintų dokumentų dublikatų, galite tai nustatyti savo paskyros nustatymuose. Eikite į Nustatymai->Darbas su sistema -> Dublikatų atmetimas->Neatmesti

Ar gavote atsakymą į savo klausimą?