Kas yra Įvesk.lt?

Ką Įvesk.lt sistema daro, kuo ji gali padėti Jums ir kuo ji skiriasi nuo žmonių apskaitininkų?

Šarūnas Jončas avatar
Parašė Šarūnas Jončas
Atnaujinta prieš daugiau kaip savaitę

Įvesk.lt tai pirkimo bei pardavimo sąskaitų suvedimo į apskaitos sistemą paslauga. Įvesk.lt 100% pakeičia apskaitininką - žmogų, sąskaitas suvesdamas greičiau, kokybiškiau ir pigiau. 

Įvesk.lt sistema supranta sąskaitas bet kurios iš EU šalių, Anglų bei Rusų kalbomis.

Kaip veikia Įvesk.lt

Naudodamasis Įvesk.lt buhalteris 3 žingsniais popierines sąskaitas įkelia į savo apskaitos sistemą:

  1. Buhalteris gauna asmeninį prisijungimą į Įvesk.lt sistemą, per kurį įkėlinėja pirkimo/pardavimo sąskaitas. (Kaip perduoti sąskaitas į Įvesk.lt)

  2. Įvesk.lt sistema jas nuskaito ir paruošia eksportavimui į apskaitos sistemą. Buhalteris prisijungia į Įvesk.lt ir eksportuoja sąskaitų duomenis į savo apskaitos programai tinkamą formatą (Rivilė - .EIP bylos, Optimum, Centas - XML ir t.t.).

  3. Tada buhalteris naudodamasis standartiniu apskaitos programos funkcionalumu importuoja sąskaitų duomenis į savo apskaitos programą. 

Kaip užtikrinama duomenų suvedimo kokybė

Įvesk.lt maksimaliai automatizuoja sąskaitų suvedimą dėl to išvengiama žmogiškųjų klaidų. Jei sistema negali pati nuskaityti teisingai sąskaitos duomenų, visada įsikiša žmogus ir jai padeda.

Įmonių rekvizitus patikriname su valstybinių registrų duomenimis ir nepasitikime vien tik duomenimis įrašytais sąskaitoje. Taip elgiamės su visų šalių sąskaitomis. Dėl to visada gaunate tiksliausius įmonių rekvizitus.

Mes garantuojame 100% sąskaitų suvedimo kokybę, o jei padarysime klaidą, tai Jums mokėsime 3x dokumento kainos, kurią Jūs mokate už Įvesk.lt apdorotą dokumentą. Buhalteriui sąskaitų tikrinti nereikia, nes už jį tai padarys i.SAF sistema.

Kaip greitai suvedamos sąskaitos

Sąskaitos apdorojamos per  12 darbo valandų nuo dokumento įkėlimo į Įvesk.lt. Mūsų darbo laikas 09:00 - 17:00 Lietuvos darbo dienomis.

Jei Įvesk.lt nespės apdoroti sąskaitos per 12 d.v., Jums sąskaitos suvedimas nieko nekainuos.

80% sąskaitų apdorojama per pirmas 2 darbo valandas po įkėlimo.

Kodėl Įvesk.lt geriau nei žmogus

  • Negaištate laiko suvedinėdami sąskaitas į apskaitos programą - turite nuolatinį virtualų pagalbininką ir dieną, ir naktį. Sąskaitas apdorojate iki 50x greičiau!

  • Išvengiate klaidų pildant ilgus rekvizitus, banko sąskaitas ir apmokėjimo terminus. Įmonių rekvizitai gaunami iš Registrų Centro, o kompiuteris nedaro žmogiškų klaidų todėl po i.SAF deklaravimo negaunate perspėjimų;

  • Įvesk.lt išsaugo sąskaitas PDF formatu eArchyve, kurios Jums prieinamos tiesiai iš apskaitos sistemos, dėl to Jums nebereikia ieškoti dokumentų segtuvuose;

  • Įvesk.lt paslauga apmokestinama per dokumentą ir mokate tik tiek kiek naudojate, todėl paslaugų kaina didėja/mažėja kartu su Jūsų apkrovimu;

  • Įvesk.lt neserga, neatostogauja, neužima darbo vietos Jūsų ofise;

  • Sąskaitas suvedate net nebūdami biure. Bet kuriuo momentu verslo savininkui galite pateikti mokėjimų ir skolininkų ataskaitas;

  • Su Įvesk.lt apdorojate dešimtis tūkstančių sąskaitų per trumpą laiką, todėl sezoniniai apkrovimai ir apleistos buhalterijos Jūsų negąsdina;

  • Įvesk.lt specializuojasi sąskaitų apdorojime, todėl visada prisitaiko prie įstatymų naujovių;

Kas naudojasi Įvesk.lt

Įvesk.lt ypač populiarus tarp apskaitos paslaugas teikiančių įmonių bei buhalterių aptarnaujančių keletą įmonių. Taip pat naudojasi įmonės kurios sąskaitas apskaito suminiu būdu.

Kiek tai kainuoja

Nuo 18 ct / per dokumentą. Plačiau Kaina

Ar gavote atsakymą į savo klausimą?